La Biennal d’Art Jove en Ceràmica Evarist Navarro convoca la segona edició

La Biennal d’Art Jove en Ceràmica Evarist Navarro comença a posar en marxa la segona edició amb la publicació de les bases. Després de la celebrada el 2019 a Castelló de Rugat, localitat natal de l’artista que li dóna nom, aquesta segona biennal, convocada per l’associació Al Voltant del Fang amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, tindrà la seu al Museu Arqueològic d’Ontinyent i la Vall d’Albaida (MAOVA).

Com en la primera, es pretén de fomentar la creació i innovació en ceràmica artística entre joves de 8 a 18 anys, que hi poden participar de manera individual o col·lectiva

https://ontinyent.vilaweb.cat/noticies/biennal-art-jove-ceramica-evarist-navarro-segona-edicio/

Enviado desde mi teléfono Huawei