Fotografiar l’ansietat. A La casa Santonja de l’Olleria.

Aquest divendres 26 de novembre s’inaugura a la Casa Santonja de l’Olleria l’exposició fotogràfica ‘Primera cita: ansietat i malsons’, de la fotògrafa i dissenyadora olleriana Paula Lapeña.

En aquesta ocasió, la polifacètica artista, amb incursions en el món de la música, ha triat la fotografia per a explicar la seua experiència personal amb l’ansietat. En declaracions a VilaWeb, Lapeña ha explicat que va tindre contacte amb l’ansietat des de menuda: “Vaig començar a aprendre a dormir sola a partir dels cinc anys i va ser un procés molt costós, em despertava plorant i cridant cada vegada. (…) Ara, al cap dels anys, quan he tornat a tindre episodis d’ansietat, he pogut deduir que les pors a l’abandó i a la solitud que em produïen malsons quan era menuda són les mateixes que m’afecten hui en dia”.

https://ontinyent.vilaweb.cat/noticies/fotografiar-ansietat-manera-explicar/

Enviado desde mi teléfono Huawei