La música en directe protagonitza la segona setmana de ‘Cultura de Barri’ d’Ontinyent

La música en directe protagonitzarà la segona setmana de ‘Cultura de Barri’, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar la cultura als carrers de tots els barris amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals, aquest cap de setmana amb 2 concerts al barri de Sant Rafel. En concret, divendres 16 de juliol tindran lloc els concerts de l’Estiu Musical que organitza l’Agrupació Musical d’Ontinyent a càrrec de la Intokables Big Band. El lloc escollit per aquest concert és el Parc Pere IV a partir de les 23:00h.

La música serà també la protagonista en les altres cites del cap de setmana, com la que tindrà lloc dissabte al Teatre Echegaray amb el concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent i ‘La veu de la trompeta’ a les 19:30 hores. El director serà Jaume Blai Santonja, bocairentí molt vinculat a Ontinyent, actual director assistent de la City of Birmingham Orchestra des de 2018. Al concert també participarà el trompetista Lluis González i la soprano Francesca Calero, component del Cor Nacional d’Espanya.

La programació del cap de setmana també inclourà l’actuació de “Las Vegas Jazz Band” al parc de Pere IV el mateix dissabte a les 23:00 hores, una formació musical que ofereix un repertori basat en temes de l’època daurada dels anys 60 a Las Vegas, d’artistes com ara Frank Sinatra, Nancy wilson, Peggy Lee, Carol Lawrence o Eydie Gormé, entre d’altres.

Abans, aquest dijous la programació de ‘Cultura de barri’, també inclourà cinema a la fresca al pati del col·legi Vicent Gironés, amb la pel·lícula ‘Las Niñas’ a partir de les 22:00h. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a continuar gaudint de la programació que combina música, dansa, cinema, poesia i contacontes i ha estat treballada “conjuntament amb les associacions locals, per a tornar a traure la cultura al carrer després d’uns mesos durs provocats per la pandèmia de la Covid-19”, remarcava.

https://comarcalcv.com/la-musica-en-directe-protagonitza-la-segona-setmana-de-cultura-de-barri-dontinyent/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.