CEAJE lliurarà a Carles Canet el Premi Nacional Jove Empresari 2021

Set anys de treball, 28 botigues, més de tres mil empleats, presència en deu províncies i 297 milions d’euros de facturació el 2020. La companyia valenciana, Family Cash, ha triomfat amb el seu format d’hipermercat.

L’any 2013 la família Canet va obrir a Xàtiva, València, la seva primera botiga Family Cash. Una obertura que, tot i aterrar en un moment de crisi econòmica, va demostrar un gran atreviment, ja que va aconseguir unir el concepte d’hipermercat tradicional amb el format descompte. Però aquí no acabava el repte. Family Cash va irrompre en una zona de màxima competitivitat, la Comunitat Valenciana, bressol d’importants operadors i tots ells amb una política de preus ajustada.

Al llarg dels anys, Carles Canet ha sabut adquirir els coneixements familiars, ja que José Canet i la seva dona Rosa Mª Ferrero, a més d’haver estat propietaris d’una botiga d’ultramarins a l’Olleria, van treballar durant més de 2 dècades en la cadena de Supermercats Vidal.

Als seus 27 anys, Carles s’ha convertit en director d’expansió de el grup i ha negociat l’última adquisició de les botigues d’Eroski, així com la venda dels immobles a el fons d’inversió-sió francès Corum. Canet compta ja amb una gran experiència i responsabilitat a l’esquena, i ha aconseguit amb el seu esforç i dedicació mantenir l’èxit d’aquesta empresa familiar gràcies a la seva serietat, rigor i capacitat de treball: "Aquest any obrirem 14 botigues noves i 6 més el any que ve. L’objectiu és assolir el 2021 els 520 milions d’euros de facturació ", ha declarat.

L’empresa familiar posa ara la vista al futur i en l’expansió a nivell nacional. El que va començar com una botiga d’alimentació seca, begudes i drogueria pensada per a la reposició, compta ara amb una projecció de volum de negoci de 700 milions d’euros en 2022 i una plantilla estimada de 4.000 treballadors. Aquesta companyia, gairebé desconeguda per al gran públic, ha aconseguit situar-se al radar de l’retail i de consumidor. ¿La clau? Una bona gestió tenint en compte les aportacions de cada un dels membres de la família fundadora: el seu pare José Canet com a director general; la seva mare M. Rosa Ferrero com a directora financera, i el seu germà Josep Canet com a director d’emmagatzematge i logística.

Un èxit com el de Family Cash i l’esforç empresarial de Carles Canet no han passat desapercebuts: "És un orgull que es reconegui tot l’esforç d’aquests anys, estic molt content i il·lusionat per que arribi el dia del lliurament".

Deixa un comentari