Concert de música festera de l’AEM la Nova de l’Olleria

L’Agrupació Escola Musical, AEM La Nova de l’Olleria oferirà el proper dissabte el concert de música festera de l’Mig Any Fester de la localitat de la Vall d’Albaida. Serà a les 19 hores a la Casa Santonja i per acudir a el concert serà necessari inscriure prèviament per reservar plaça, davant les restriccions per la pandèmia.

D’altra banda, dissabte passat va finalitzar el 17 Concurs de Música Festera Francesc Cerdà de l’Olleria, amb la celebració d’un concert al pati de la Casa Santonja. El concurs d’aquest 2021 ha estat dedicat a les marxes mores i ha aconseguit un rècord de participació, amb 34 obres presentades i dos finalistes. El guanyador del primer premi és David Postiguillo Moscardó, de Manuel, amb l’obra Kapsikum. El segon classificat ha estat Ferran Camps Valdés, de Biar, amb Clarobscur. En el concert es va presentar l’obra guanyador de l’edició de 2020, A la terra, de Vicent Bernabeu, d’Albaida.

*Publicitat: Cuenta Online BBVA sin comisiones

*Tornar a la pàgina principal.

Deixa un comentari