Bocairent i el Campus d’Alcoi de la UPV preparen més vies de col·laboració

L’Ajuntament de Bocairent i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València treballen en la redacció d’un conveni de col·laboració que potencie l’emprenedoria i les activitats relacionades amb el teixit productiu.

És una de les qüestions que es van tractar en la reunió recentment celebrada a la localitat, en què van participar el batle de Bocairent, Xavier Molina; Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi; Antonio Giménez, responsable de l’Àrea de Relacions amb els Municipis i Seus Universitàries; i Josep Molina, tècnic superior del campus. També es va plantejar la voluntat de potenciar la presència al municipi de la universitat sénior, la Setmana de la Ciència i més activitats de caràcter social i cultural.

*Publicitat: Cuenta Online BBVA sin comisiones

*Tornar a la pàgina principal.

Deixa un comentari