Agullent acull des de dilluns l’exposició dedicada a Carmelina Sánchez-Cutillas

La Biblioteca Pública Municipal d’Agullent obri aquest dilluns 29 de març Des de les fronteres del silenci, l’exposició itinerant dedicada a l’escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas (Madrid 1927-València 2009), organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), i que s’hi podrà visitar fins a l’1 d’abril.

Es tracta d’una de les activitats de l’Any Carmelina de l’AVL, que la va nomenar escriptora de l’any 2020, formada per dotze panells amb els aspectes més personals de l’autora de Matèria de Bretanya, la seua obra més coneguda, i amb mostres de la seua poesia i els seus estudis de caràcter històric sobre figures com Violant d’Hongria. També s’hi mostren escrits inèdits, treballs de recerca, articles i manuscrits amb les correccions de la mateixa autora.

Enviado desde mi teléfono Huawei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.