Torna Naturbalance a la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida llancen una nova programació de Naturbalance. Es tracta d’una iniciativa que fusiona l’esport amb el contacte amb la natura i un dinar saludable després de l’activitat, amb l’objectiu de fomentar uneix stilo de vida saludable en el marc incomparable dels paratges de les comarques.

En l’edició d’enguany es practicaran les disciplines de ioga, pilates i bodyart. Les activitats, que tindran lloc els dissabtes i diumenges des de finals d’abril fins al juny, arribaran a diferents municipis de les comarques de l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida. La primera cita serà a Quatretonda el 24 d’abril i l’última el 27 de juny a Muro.

Es tracta d’una activitat gratuïta adreçada a tots els públics, consistent en sessions lleugeres d’esport i un esmorzar saludable. Les places són limitades i, per tant, es requereix inscripció prèvia fins al dijous abans de cadascuna de les sessions.

*Publicitat: Cuenta Online BBVA sin comisiones

*Tornar a la pàgina principal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.