Montaverner habilita el “racó violeta” en su biblioteca

La Regidoria de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Montaverner, dirigida per Inés Tudela, ha habilitat un nou espai en la Biblioteca Municipal, el “Racó Violeta”. Amb açò el que es pretén és donar major visibilitat i acostar als veïns i veïnes, a través de la lectura, la temàtica de la igualtat, amb lectures referents que tracten conceptes com la tolerància, la solidaritat, la igualtat o l’empatia, entre altres.

En este nou espai de la Biblioteca Municipal s’ha decorat amb tons violetes i en el es poden trobar diversos llibres, dirigits a totes les edats, que aborden qualsevol classe de temes relacionats, des de la violència de gènere, fins al racisme, l’homofobia, passant per l’acaçament o bulling, etc.

Per a Inés Tudela, esta iniciativa és una oportunitat per a consciències a tots els veïns, potenciant la igualtat i formant als més xicotets en este àmbit. La idea és a poc a poc anar ampliant i adquirint més materials. Encara així tenim una Biblioteca amb molt material bibliogràfic.

*Publicitat: Cuenta Online BBVA sin comisiones

*Tornar a la pàgina principal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.