Ajuntament de Benigànim

L’Ajuntament de Benigànim conta amb un nou servei de comunicació d’incidències.

A partir de hui, l’Ajuntament de Benigànim s’uneix als més de 500 municipis que en l’àmbit nacional disposen del servei Línia Verda. La regidoria de Govern Obert impulsa aquest canal directe de comunicació. A través d’ell, els veïns i veïnes de Benigànim poden posar en coneixement de l’Ajuntament aquells desperfectes que detecten al municipi. Així, l’Ajuntament pretén conéixer les necessitats del poble i donar solució a les qüestions comunicades.

“Mitjançant l’app Línia Verda, els veïns i veïnes del poble podran comunicar incidències d’una manera molt senzilla”, s’explica des de l’ajuntament. També poden adjuntar una imatge i fer alguna observació. De manera automàtica, l’aplicació localitza les coordenades del desperfecte comunicat. Una vegada enviada, personal de l’Ajuntament rebrà la notificació i iniciarà els tràmits per donar solució. A més, el ciutadà o ciutadana rebrà informació en temps real de qualsevol canvi que es produïsca en l’estat de la incidència.

A més de traslladar incidències, l’usuari/ària podrà fer consultes. L’aplicació també disposa d’un ampli contingut de consulta mediambiental (guia de bones pràctiques, consells, informació pròpia del municipi, etc).

L’Ajuntament de Benigànim podrà comunicar informació als ciutadans que així ho desitgen. D’aquesta manera, a més d’implantar un canal per a resoldre incidències de manteniment en el municipi, també podrà fer arribar la informació de servei públic que es considere oportuna, com el tall de trànsit d’un carrer o el tall d’aigua o llum que es puga produir en qualsevol punt. També permet consultar els principals punts d’interés que es localitzen en el municipi i informació rellevant sobre aquest.

Per a utilitzar aquest nou servei, disponible des d’aquesta setmana, sols cal descarregar l’app Línia Verda i seleccionar el municipi de Benigànim. També es pot accedir al servei a través del domini www.liniaverdabeniganim.es.

*Tornar a la pàgina principal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *