Segon convocatòria “Donacions a Projectes i Iniciatives Socials”

La segona convocatòria del programa ‘Donacions a Projectes i Iniciatives Socials’ d’ AITEX , destinat a impulsar iniciatives d’atenció a col·lectius prioritaris o en risc d’exclusió, ha atorgat 13.000 euros en ajudes al Projecte Home i Càritas i a la Residència Sant Francesc d’Ontinyent.

L’Associació d’investigació de la Indústria Tèxtil col·labora econòmicament amb aquest programa amb projectes que treballen en el suport personal, social i millora de la qualitat de vida de persones en risc d’exclusió i amb organitzacions sense ànim de lucre que treballen en benefici de la societat. En total, l’entitat investigadora ha atorgat enguany 70.792 euros, per a finançar onze iniciatives destinades a la discapacitat, dependència, pobresa i risc d’exclusió social.

Les entitats seleccionades en esta segona convocatòria del programa ‘Donacions a Projectes i Iniciatives Socials’. s’han valorat seguint ‘els criteris de capacitat per a desenvolupar el projecte (infraestructures i personal necessari), l’experiència en la realització de projectes similars, l’impacte social i identificació objectiva de necessitats, viabilitat social, tècnica i econòmica, i la qualitat de la proposta’, tal com ha detallat l’associació en un comunicat.

*Font: Vilaweb Ontinyent

*Tornar a la pàgina principal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.