Deva Mira, primer premi en el concurs Franz Liszt Piano

Deva Mira Sperandio, natural d’Otos i alumna de l’Conservatori Melcior Gomis d’Ontinyent és sens dubte una de les grans promeses de la música no només de la comarca, sinó a nivell estatal.
La jove pianista valldalbaidina va aconseguir aquesta mateixa setmana el primer premi en el Franz Liszt Center Piano Competition ia més va ser seleccionada com a finalista en el Concurs Internacional Euregio Piano Award International Piano Competition d’Alemanya.
A principis d’aquest 2021 també va ser escollida com a finalista en el Concurs Internacional Val d’Travers de Suïssa. Deva Mira ha aconseguit al llarg de la seva encara curta trajectòria com a músic professional una gran quantitat de premis en concursos tant a nivell nacionals com de caràcter internacional, compartint i competint amb les millors pianistes de l’món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.