La Fabrica Plastiken de El Palomar és comprada pels propietaris de Family Cash

L’operació, publicada al butlletí de l’registre mercantil d’aquest dimarts, implica la compra d’el 100% de l’capital de Plastiken per part de la societat patrimonial de Carles Canet i Josep Canet, director general d’Familycash. Canet Inversions assumeix l’activitat que Plastiken desenvolupa des del seu naixement el 1977 a la localitat de Palomar.

Vondom, per la seva banda, seguirà sota el comandament de la família Albiñana a la seva fàbrica de Beneixida, una nau de 30.000 metres quadrats que va ser la seu de supermercats Vidal. La firma va ser creada el 2007 per produir testos

Aquesta companyia va néixer el 2007 quan Plastiken va apostar per utilitzar el rotoemmotllament plàstic en la fabricació de testos i jardineres de disseny. La signatura ha anat ampliant la seva gamma amb el llançament de diferents col·leccions de mobiliari plàstic d’exterior signades per reconeguts dissenyadors.

L’adquisició de Plastiken permet a Canet Inversions, amb seu a l’Olleria, ampliar un portfoli que inclou participacions en gasolineres (Family Energy) o el transport per carretera (Giltrans). La capçalera de el grup, els supermercats Familycash, va superar els 177 milions de facturació el 2019, un 40% més que l’exercici anterior, per la política d’expansió que li va permetre augmentar de nou a catorze seva xarxa d’establiments en un sol any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.