L’Utiye projecta ‘Josep’, guanyadora del premi europeu al millor film d’animació

El cineclub Utiye projecta des d’aquest divendres 8 de gener, i fins al dijous 14, la pel·lícula ‘Josep’, guanyadora del premi al millor film d’animació als Premis del Cinema Europeu de l’Acadèmia de Cinema Europeu atorgats el mes passat.

La producció ha estat dirigida pel dibuixant de premsa Aurel Froment, amb música de Sílvia Pérez Cruz i les veus de la mateixa Pérez Cruz, Sergi López, Valérie Lemercier, David Marsais i Alba Pujol. La cinta competia en una gala feta de forma virtual retransmesa des de Berlin. La coproducció catalana, que es va estrenar el 4 de desembre passat, es va imposar a la francesa ‘Calamity’, l’espanyola ‘Klaus’ i la russa ‘The nose or the conspiracy of Mavericks’.

https://youtu.be/iSlVkIYLkpw

Deixa un comentari