50 membres de les forces de seguretat controlen el confinament a Benigànim

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha avançat que 50 efectius policials i de seguretat s’estan encarregant de la vigilància del compliment de les mesures de confinament aprovades per Sanitat per al control de l’evolució del virus a Benigànim.

Bravo ha detallat l’operatiu que s’ha desplegat en el municipi després de la reunió de seguiment en la qual ha participat, al costat del subdelegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Rafael Rubio, l’alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals, i representants de les Forces de Seguretat de l’Estat.

Des del dilluns a les 16.00 hores hi ha operatiu un dispositiu en el qual participen diàriament mig centenar d’agents, que controlen els accessos a la població i el compliment de les mesures. Els onze agents de la Policia Local s’encarregaran de les necessitats dels veïns i de les incidències que puguin produir-se.

12 agents de la Unitat Adscrita de la Policia Nacional a la Generalitat Valenciana són els responsables de supervisar que els establiments públics que contempla la resolució de Sanitat romanen tancats i el control de passatgers en la parada d’autobús i en l’estació de Renfe.

La Guàrdia Civil és l’encarregada de mantenir els punts de control permanent en les entrades i sortides de la localitat i de vigilar els camins alternatius que donen accés a Benigànim. Per a aquestes tasques, la Guàrdia Civil ha desplegat 24 agents al dia per a controlar els accessos, que s’efectuen per l’encreuament de les carreteres CV-610 i CV-611 i també a través del punt de control establert en el punt quilomètric 05,50 la carretera CV-611.

Està tallada la CV-612 en el punt quilomètric 07,763, enfront del complex de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer; la CV-621 en el punt quilomètric 01,380, en el límit del terme municipal de Quatretonda i la CV-611 en el punt quilomètric 05,500, en el límit del terme municipal de La Pobla del Duc. També romanen tallats cinc camins que donen accés al municipi.

*Font:RadioOntinyent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *