II Fira de nadal de l’Olleria.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Olleria conjuntament amb l’Associació de Comerciants del municipi i amb la col·laboració dels Scouts Sant Jordi, han organitzat la II edició de la Fira de Nadal de la localitat.

Concretament aquest esdeveniment nadalenc tindrà lloc el dissabte 30 de novembre en horari de 17 h a 21 h i el diumenge 1 de desembre, d’11 h a 18 h.

La novetat principal d’aquesta segona edició serà el canvi d’ubicació dels estands, que aquest 2019 serà al pati de la Casa Santonja – Palau dels Marau, amb la finalitat de mostrar aquest espai tan idíl·lic del municipi a totes aquelles persones que vinguen a visitar la Fira. De fet, s’han organitzat diverses visites culturals per l’espai, dues el dissabte a les 18 h i a les 19 h i dues el diumenge a les 12 h i a les 13 h.

A més, durant els dos dies, hi haurà tallers infantils i inflables, i una actuació del Grup Sigarrito el diumenge a les 12 h.

Al comprar en la fira també podràs participar en el sorteig d’uns xecs per valor de 25 euros de cada comerç associat. El sorteig es realitzarà el 23 de desembre.

*Font: Ajuntament de l’Olleria

Deixa un comentari