L’IVAJ atorga una ajuda a Aielo de Malferit per a l’adquisició d’equipament TIC

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha concedit ajudes a 42 entitats locals per a equipaments de tecnologies de la informació i comunicació dels centres d’informació juvenil. Dels 100.000 euros aprovats en ajuts, l’Ajuntament d’Aielo de Malferit en rebrà 2.265,12.

La resolució distribueix els 100.000 euros entre 39 ajuntaments i 3 mancomunitats que permetran l’adquisició d’equipament en tecnologies de la informació i la comunicació destinat a la prestació del servei d’informació juvenil.

Les entitats beneficiàries estan inscrites en el cens de la xarxa de serveis d’informació juvenil del País Valencià i han subscrit la Declaració per l’Oci Educatiu ‘Ens reunim amb uns altres valors’.

Les ajudes s’han concedit a la Mancomunitat Camp de Túria, la Mancomunitat Circuit Cultural Comarcal Marina Alta i la Mancomunitat Baix Segura. També als ajuntaments d’Agost, Alaquàs, Alcàntera de Xúquer, Alcoi, Aldaia, Almenara, Almoradí, Alzira, Bellreguard, Benetússer, Beniarjó, Benifaió, Bigastre,  Cocentaina, Énguera, Ibi, Llíria, Manises, Marines, Mislata, Muro d’Alcoi, Novelda, Oliva, Ondara, Onil, Paiporta, Picassent, la Pobla de Farnals, Quart de Poblet, Rossell, Sagunt, Sant Mateu, Santa Pola, Sedaví, Vinalesa, Vinaròs, Xelva, i Xirivella.

*Font: VilawebOntinyent

Deixa un comentari