Benigànim campeona de Primavera-Estiu de Raspall

Aquest cap de setmana se celebrava al trinquet de Benigànim les finals del 16é Campionat de Primavera-Estiu de Raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Dissabte i diumenge es duia a terme les diferents finals que deixaven a l’equip amfitrió com a guanyador de la primera categoria, després de véncer per 30-15 a l’equip de Muro. A les categories segona i tercera, els d’Otos es van imposar per 20-30 als de Quatretonda A i els del Moixent B guanyaven per 5-30 als de Quatretonda, respectivament.

Quant a les categories infantils, en benjamí guanyava l’equip de Llosa de Ranes; en aleví nivell era Quatretonda B el vencedor; en aleví iniciació l’equip de Muro A quedava primer; en infantil iniciació, els de Muro guanyaven en una final molt renyida contra Benigànim; en la categoria infantil nivell era Quatretonda qui es duia el trofeu a casa; i finalment les de Benigànim guanyaven a la categoria cadet.

Des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, el seu president, Vicent Gomar, explicava que “una vegada més, aquest campionat ha tingut una bona acollida” i incidia en la importància de donar suport i promoure activitats on es fomente aquest tipus d’esport, “ja que és un element més de la nostra cultura i tradició, i una ferramenta en la vertebració del nostre territori”. A més el president no perdia l’oportunitat d’agrair la participació de tots els equips i la col•laboració dels ajuntaments i entitats que fan possible que any rere any continue celebrant-se aquest campionat.

*Font: ComarcalCV

Deixa un comentari