Smoking Souls toca dissabte en la segona edició del Go!Festival d’Ontinyent

La segona edició del Go!Festival du aquest dissabte 29 de setembre a Ontinyent l’actuació dels Smoking Souls, en una festa que servirà també per a donar la benvinguda als alumnes del campus universitari de la ciutat.

A partir de les 18.00, el festival també farà pujar a l’escenari, situat a l’escola Rafael Juan Vidal, Varry Brava, Dinero, Plan B DJ i Bitches Deejays, i els ontinyentina Shambhala Band i Grupo Eñe.

Les entrades són a la venda a la plataforma wegow.com, a la Sala Almàssera i a la papereria Folios y Tinta, a 14 euros. A la taquilla se’n posaran a la venda a partir de les 17.30 el dia del festival, al preu de 15 euros. Els alumnes del campus poden recollir invitacions gratuïtes a la consergeria del centre universitari.

El festival té un vessant solidari, ja que destinarà una part dels ingressos aconseguits amb les entrades al Projecte Trèvol de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

Deixa un comentari