L’hospital nou d’Ontinyent tindrà 80 llits i 5 quiròfans

L’hospital nou d’Ontinyent tindrà 80 llits per als pacients ingressats en el centre mèdic, cinc quiròfans, una àrea de Maternitat i un hospital de dia mèdico-quirúrgic, distribuïts en sis plantes, dues de les quals subterrànies. La dotació prevista és bastant menor que la de l’hospital de Xàtiva, que té 240 llits i vuit quiròfans.

El centre sanitari, que atendrà gran part de la comarca, començarà a construir-se a primers de l’any vinent, segons les previsions de la Conselleria de Sanitat, amb un termini d’execució de les obres de tres anys.

Segons les dades facilitades per l’Ajuntament d’Ontinyent, al centre hi treballaran 344 persones com a personal sanitari, 102 no sanitari, a més de 86 treballadors corresponents a personal extern per al serveis de cuina, neteja, manteniment, SAMU i altres.

Quant a l’aparcament de vehicles, hi haurà dues zones d’estacionament per a la ciutadania, amb prop de 250 places, i una altra per a la plantilla i els professionals del centre, situada en un dels soterranis amb 120 places.

Font:VilawebOntinyent

Deixa un comentari