El govern d’Ontinyent mostra “plena confiança en la justícia” davant la detenció de l’alcalde Jorge Rodríguez

El govern municipal d’Ontinyent ha emés un comunicat en el qual s’ha volgut mostrar confiança en l’acció de la justícia després de la detenció este dimecres de l’alcalde de la ciutat, el socialista Jorge Rodríguez. A més a més també s’ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania garantint el funcionament dels serveis públics.

Actualment el govern municipal està conformat per 14 regidors del PSPV que ara tenen a Rebeca Torró, la primera tinent d’alcalde, al capdavant. Els socialistes tenen dues terceres parts del ple municipal d’Ontinyent que consta de 21 membres, sent la resta 3 del PP, 2 de Compromís, 1 d’EUPV i 1 de Ciudadanos.

Des del govern municipal no s’ha volgut fer cap referència a la possible dimissió de l’alcalde després que el president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, anunciara la destitució de Rodríguez dels seus càrrecs interns.

El text íntegre del comunicat emés pel govern municipal d’Ontinyent és el següent:

COMUNICAT DEL GOVERN D’ONTINYENT

Davant dels fets produïts en la jornada d’aquest dimecres que afecten a l’alcalde de la ciutat Jorge Rodríguez, el Govern d’Ontinyent vol manifestar el seu respecte al procediment judicial i la seua confiança plena en la justícia, i mostra el seu desig de que tots els fets s’esclarisquen el més aviat possible.
Igualment, el govern ontinyentí vol llançar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, garantint als veïns i veïnes el normal funcionament dels serveis públics.

Font: ComarcalCV

Deixa un comentari