La Diputació aprova 183 obres de millora en espais i serveis públics dels pobles de la Vall d’Albaida

La Diputació de Valéncia ha donat llum verda a 183 projectes de millora d’espais i serveis públics presentats pels 34 ajuntaments i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, amb una aportació de 14,3 milions d’euros. Estes actuacions, que licitaran i executaran els propis consistoris al llarg dels pròxims mesos, seran subvencionades íntegrament per la Diputació en el marc del Pla d’Inversions 2022-23, que ha aprovat un total de 1.473 sol·licituds a la província amb un pressupost global de 144 milions d’euros.

El ple de setembre de la institució provincial va validar per unanimitat la proposta presentada pel diputat de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa, que inclou prop de 200 projectes presentats pels consistoris de la comarca. Montitxelvo, amb 11 sol·licituds validades, encapçala un llistat en el qual Guadasséquies, Montaverner i El Palomar apareixen amb 10 actuacions aprovades; Benissuera, Bocairent i Carrícola amb huit; Agullent i Albaida amb set; Bellús, Benigànim, la Pobla del Duc, Sempere i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida amb sis; Atzeneta d’Albaida, Alfarrasí, Bèlgida, Beniatjar, Bufali, Castelló de Rugat i Otos amb cinc; Aielo de Malferit, Aielo de Rugat, Benissoda i Llutxent amb quatre; Fontanars dels Alforins, L’Olleria, Pinet, Rugat i Salem amb tres; Ontinyent, Ràfol de Salem i Terrateig amb dos, i els municipis de Benicolet i Quatretonda, que han optat per destinar els fons provincials a un únic projecte de major quantia.

https://comarcalcv.com/la-diputacio-aprova-183-obres-de-millora-en-espais-i-serveis-publics-dels-pobles-de-la-vall-dalbaida/

La 10a edició de la Festa de l’Esport de Bocairent reconeix a Juan Bautista Molina i Mª José Silvestre

Aquest dissabte 24 de setembre, el món esportiu de Bocairent va tornar a celebrar la seua festa després que la COVID-19 impedira dur-la a terme des de l’any 2019. Així, el Teatre Avenida va reunir de nou esportistes, representants dels clubs bocairentins i públic en general en un acte conduït per Javier Cantó Vañó.

La primera part de la gala va servir per a reconéixer els millors esportistes de cada entitat, que van ser: Jairo Ferrero Sanchis (Club d’Atletisme Vila de Bocairent), Marta Silvestre Calabuig (Club de Bàsquet Patronat), Clemente Giménez Martínez (Club Billar Bocairent), José María Silvestre Mora (Club Esportiu Caçadors Bocairent), els xiquets i les xiquetes de l’Escola Bicible (Associació Dones Bicibles), Carlos Pardo Ruiz (Club Deportivo Karate Bocairent), Javier Romero Bodí (Club Esportiu Bocairent Futbol) i Eduard Blasco Vañó (Motoclub Nicogass).

https://aralavall.com/la-10a-edicio-de-la-festa-de-lesport-de-bocairent-reconeix-a-juan-bautista-molina-i-ma-jose-silvestre/

Enviado desde mi teléfono Huawei

L’Olleria CF i L’Alqueria del Futbol, presents en l’a cte inaugural del projecte ‘Escoles VCF’ del Valencia CF

El president del club vidrier, José Navalón, i el Director de l’Escola, Toni Sánchez, es van desplaçar a la Ciutat Esportiva de Paterna per a participar en l’acte d’inauguració de la nova temporada del projecte d’Escoles VCF, la quinta per a l’Academia VCF, una de les canteres més destacades del món a la que des d’aquesta temporada estarà vinculada L’Olleria CF sent una de les 8 noves que s’han sumat per a arribar a la cridanera xifra de 44 clubs tant de la Comunitat Valencia com de la Región de Murcia.

https://aralavall.com/lolleria-cf-i-lalqueria-del-futbol-presents-en-lacte-inaugural-del-projecte-escoles-vcf-del-valencia-cf/

Enviado desde mi teléfono Huawei

Ontinyent vuelve a convocar las ayudas para la asistencia a ferias


El alcalde de Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacado el positivo impacto del retorno de la feria Home Textiles Premium by Textil Hogar en la Comunidad Valenciana, 7 años después de su última celebración a tierras valencianas (de 2014 a 2019 se celebró en Madrid, y en 2020 y 2021 no tuvo lugar debido a la pandemia). En este retorno, la actividad tiene lugar a las instalaciones de Feria València, conjuntamente con la celebración de las ferias Hábitat y Espacio Cocina.

El primer edil acudía este viernes a la cita anual que reúne en España miles de visitantes y expositores de todo el mundo. Acompañado por el regidor de Promoción Económica, Pablo Úbeda, y por el presidente de ATEVAL Comunidad Valenciana, Pepe Serna. Jorge Rodríguez visitaba los stands de las empresas de Ontinyent y La Vall d’Albaida, que representan un 25% del total de los expositores de Textil Hogar, y que trasladaban al alcalde sus buenas impresiones por la elevada participación y afluencia de compradores.

Jorge Rodríguez recordaba que “Ontinyent es sede de la patronal del textil valenciano, es la sede del Museo del Textil de la Comunidad Valenciana, y para nosotros volver a tener más cerca esta feria es un hecho positivo. La percepción que hemos recibido de las empresas es de un ambiente de optimismo moderado y ganas de seguir trabajando y sacar oportunidades de los tiempos complejos. Desde el Ayuntamiento seguiremos estando junto a nuestras empresas para impulsar la actividad económica y los puestos de trabajo, y una prueba más va a ser la nueva convocatoria que va a hacerse en el mes de octubre de las ayudas municipales a la participación en ferias y la elaboración de catálogos”, manifestaba.

https://loclar.es/es/ontinyent/ontinyent-vuelve-a-convocar-las-ayudas-para-la-asistencia-a-ferias/

Enviado desde mi teléfono Huawei

La empresa de la basura de la Vall reclama 30.000 euros por la subida del gasóleo

3a32a7e7-007f-4607-b7ee-673be6f5fe6a_21-9-aspect-ratio_default_0.jpg

Los sobrecostes generados por el incremento del precio de los carburantes en los últimos meses han desembocado en un nuevo desencuentro de índole económica entre la empresa concesionaria de la basura de la Vall d’Albaida y la Mancomunitat que gestiona el servicio. Recisa presentó a principios de julio una reclamación para el restablecimiento del equilibrio económico del contrato por un importe de 29.353 euros, correspondiente al gasto extra en gasoil soportado por la empresa durante el periodo comprendido entre febrero y mayo de 2022, a razón de 9.785 euros al mes.

https://www.levante-emv.com/costera/2022/09/21/empresa-basura-vall-reclama-30-75733008.html

https//tallerderadio.es

Ontinyent celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb una ruta temàtica gratuïta sobre la Guerra Civil

Durant la ruta, que començarà diumenge 25 de setembre a les 11:00 hores al Col·legi La Concepció (antic Hospital Militar Internacional), es descobriran qüestions com la revolució social i econòmica que experimentà el municipi durant els primers mesos de guerra, l’ús que prengueren alguns edificis històrics al llarg de la contesa o la implantació d’indústria bèl·lica i unitats militars. El recorregut finalitzarà amb l’obsequi per als assistents d’un producte autòcton d’Ontinyent. Les places són limitades, i cal inscripció prèvia en Tourist Info Ontinyent, per telèfon 962916090 o al correu electrònic ontinyent.

Quant al lema del “Dia Mundial del Turisme” d’enguany, impulsat per l’OMT, l’Organització Mundial del Turisme, Sayo Gandia explicava que “l’OMT ens fa una crida a repensar el turisme. Un plantejament que venim ja fent-se a Ontinyent, on estem apostat per un turisme sostenible, no massificat i segur. Activitats com la d’aquest diumenge van en esta línia”, manifestava.

https://comarcalcv.com/ontinyent-celebrara-el-dia-mundial-del-turisme-amb-una-ruta-tematica-gratuita-sobre-la-guerra-civil/